Tibro Trafikskola:

Skolan startade år 2010 och har sedan dess i första hand specialiserat sig på de tunga körkortsbehörigheterna samt yrkesförarkompetensutbildning. Skolan har haft och har avtal med flera myndigheter där skolan genomfört yrkesutbildning på de tunga behörigheterna. En yrkesförarutbildning omfattar körkort på C, CE och D, truckförarbevis, ADR, Arbete på väg och intyg för bakgavellyft.

Skolans absoluta specialitet är veckokurser för C- och CE-körkortsbehörigheterna. Vad vi känner till är vi den enda trafikskolan i Sverige som har just detta upplägg. Deltagare genomför teorilektioner och körlektioner under en vecka, veckan därefter genomförs teoriprovet på Trafikverket. Efter godkänt teoriprov bokas ett körprov i Skövde. Dagen innan eller ett par dagar innan körprovet kommer deltagaren tillbaka för att repetera körningen. 

Denna utbildningsmetod gör att utbildningen blir mycket effektiv, vilket gör att deltagaren inte behöver ta ledigt från sitt ordinarie arbete mer än absolut nödvändigt.

Som enda trafikskola i Sverige erbjuder vi alla teorilektioner på hemsidan som du behöver för att klara ett teoriprov och en funktionskontroll hos Trafikverket. Givetvis erbjuder även skolan övningsfrågor på hemsidan för alla behörigheter där deltagaren kan testa sin kunskapsnivå.

Kursstarter:

Datum för kursstart hittar du under respektive utbildning. C- och CE-utbildningar genomförs i stort sett varje vecka året runt. YKB-Grund genomförs endast några gånger per år, likaså YKB-Repetition.

Priser:

Priser hittar du under respektive utbildning. Privatpersoner ska titta på priset inklusive moms medan företag ska titta på pris exklusive moms. Vad som ingår i priset framgår dels på hemsidan, men även i den kursinbjudan som skickas till respektive deltagare efter att kursen bokats.

Intresseanmälan:

På sidan för respektive utbildning kan du lämna en intresseanmälan. Om du skickar in en intresseanmälan kommer skolans kontorist att kontakta dig för att svara på dina frågor innan du gör en slutlig anmälan till en utbildning. Intresseanmälan är inte bindande anmälan till en utbildning.

 

Boende:

Borgunda B&B
Ubbatorp 6
521 62 Stenstorp
0500-45 14 09
Beläget ca 14 km från Skövde centrum och Tibro Trafikskola.

Berglunda Vandrarhem
Storegården 2
549 91 Tidan
0708-59 59 43. 0727-48 40 52
Beläget ca 25 km från Skövde centrum och Tibro Trafikskola.

Räddningsskolan
Timmervägen 13
541 64 Skövde
0500-46 40 00
Lägenhetshotell med TV, Internet, kök, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, handdukar och bäddad säng. Beläget ca 3 km från Skövde centrum och Tibro Trafikskola.